MENU
In onze half-open keuken bereiden onze koks dagelijks de lekkerste lunch- en dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door een divers aanbod aan eigentijdse gerechten en een paar klassiekers zodat er voor iedere gast wat wils is.
Onze lunch- en dinerkaart veranderen een aantal keer per jaar. Om toch in te spelen op de verschillende seizoenen en de daar bijhorende producten bieden wij onze gasten een maandelijks wisselend menu aan. Dit Chef’s menu kan als een geheel menu voor 35,50 worden besteld maar daarnaast is het ook mogelijk om de gerechten los of in combinatie met gerechten van de reguliere kaart te bestellen.
Klik op Chef’s menu voor het menu van deze maand!
Onze ambitie is om heerlijke, eerlijke en mooie gerechten te serveren; hiervoor maken wij alles zelf. Dit geldt voor de frites maar ook voor de gerookte zalm, ijs en alles wat daar tussen zit.
Hierdoor is het ook gemakkelijker om met een dieetwens of allergieën rekening te houden. Maak uw wensen kenbaar dan zal er in overleg met de keuken een passend alternatief worden verzorgd.
Voor groepen van 10 personen of meer bieden wij groepsmenu’s aan, deze kunt u op de pagina ‘’Groepen’’ vinden.
LUNCH
Lunch gerechten
Soepen
Tomatensoep| Basilicum 7.0
Weeksoep 7.5
Landbrood| wit| bruin
Carpaccio gesneden van entrecote| pesto| truffelmayonaise| Parmezaan| rucola 13.5
Gerookte zalm| rode ui| kappers| bieslook| roomkaas 14
Burrata| gegrilde groenten | tomaat 13.5
Rundvlees kroketten| 2 stuks| mosterd 9.5
Gezond | ham | kaas | gekookt ei | tomaten tapenade 10.75
Panini
Pulled chicken | rode ui| kaas | chipotle saus 7.5
Ham| kaas | ketchup 7
Kaas | ketchup 6.5
Spiegel ei |3 eieren| keuze wit| bruin
Naturel 6.75
Ham | kaas | bacon +1
Maaltijdsalades| brood
Burrata | gegrilde groenten | tomaat | balsamico 17.5
Carpaccio gesneden van entrecote| pesto| truffelmayonaise| Parmezaan| rucola 17.5
Gerookte zalm | roomkaas | bieslook | rofde ui | kappers 17.5
Warme lunchgerechten
Tagliatelle| pesto | Parmezaan | spinazie | cherrytomaat 19.5
Kipsaté (kipfilet) 250 gram | satésaus | atjar | kroepoek 21.5
Gegrilde tonijnsteak | zoete aardappel | curry | bosui 25.5
DINER
(vanaf 17:00 uur, in overleg uiteraard ook eerder)
Vooraf
Knoflook focaccia | aioli | tomaten tapenade 8,5
Soepen
Tomatensoep 7
Wisselende soep 7,5
Voorgerechten
Carpaccio gesneden van entrecote| pesto| truffel| Parmezaan| rucola 13,5
Tonijn tataki| wakame | venkel | sesam | soja 14,5
Geitenkaas | pompoen | vijgen | suikerbrood 13
Hoofdgerechten
Flat iron steak| courgette | aardappelmousseline | rode port jus 26,5
Gegrilde tonijnsteak | zoete aardappel | curry | bosui 25,5
Taglaitelle | garnituur chef’s menu 19,5
Kipsate (kipfilet) | 250 gram | satesaus | atjar | kroepoek 21,5
Vis van de dag | dagprijs
Maaltijdsalades
Carpaccio gesneden van entrecote | truffel | pesto | rucola | Parmezaan 17,5
Gerookte zalm | kappers | cherrytomaat | rode ui 17,5
Burrata | balsamico | walnoot | gegrilde groentes 17,5
Bijgerechten
Ambachtelijke friet| mayonaise 4,5
Salade 4,0
Aardappelmousseline | nootmuskaat | bosui 4,5
Voor de kinderen
Frikandelletje | kroketje | kipnuggets met frietjes
Dessert
Witte chocolade | mango ijs | meringue | passievrucht 9,5
Dame blanche | melkchocolade bol | vanille-ijs | chocolade saus 9,5
Dessert van de maand | dessert van het chef’s menu 9,5
CHEF’S MENU
3-gangen: 41,50 4-gangen:45,00
Voorgerechten
Rivierkreeft | brioche |grapefruit| cocktailsaus
of
Gerookte rib-eye | pulled beef | ui | truffel
~
Hoofdgerechten
Wilde hert biefstuk | ravioli| | knolselderij| paddenstoel
of
Vis van de dag | pompoen| radijs| bospeen
~
Dessert
Chocolade mousse 70% | zwarte bes | yoghurt| filodeeg
Liever vegetarisch? Vraag de bediening!
DRINKS
KOFFIE & THEE
Thee diverse smaken
Verse muntthee
Koffie / Espresso
Slagroom
Dubbele Espresso
Espresso macchiato
Cappuccino
Koffie Verkeerd
Latte macchiato
Karamel of Hazelnoot siroop
KOFFIE SPECIALS & OVERIGE WARME DRANKEN
Warme chocolademelk
met Slagroom
Warme choco met rum
Irish Coffee
Italian Coffee
Spanish Coffee
French Coffee
Kiss of Fire
Baileys Coffee
LEKKERS
Appelgebak
Divers wisselend gebak
met slagroom
FRISDRANKEN
Limonade
Melk / Karnemelk
Cola / Zero
Sinas / Cassis / Sprite
Tonic / Bitter Lemon / Ginger Ale
Lipton Ice Tea / Green
Ginger Ale
Rivella
Crodino
Gerolsteiner Apfelschorle
Fristi/chocomel
Verse Jus d’Orange
Chaudfontaine: Still of Sparkling water 33 cl.
Chaudfontaine: Still of Sparkling water 50 cl.
BIEREN
Tap Heineken
Tap Brand Weizen
Bier van ‘t Moment 2x
Desperados
Wieckse Rose
Wieckse Witte
Paulaner Heffe Weizen
Texels Skuumkoppe
Judas
Affligem Triple
Jopen Mooie Nel
Westmalle Dubbel
Amstel Radler
Amstel Radler 0,0%
Amstel Radler Rose 0,0%
Heineken 0.0.%
Witte wijn glas/fles
La femme Elegante
Chardonnay, Zuid-Afrika
Zorgvliet Silver Myn
Sauvignon blanc, Zuid-Afrika
Quercus
Pinot Grigio, Slovenie
ROSÉ glas/fles
La Femme Elegante
Rose, Zuid-Afrika
ROOD glas/fles
La Femme Elegante
Cabernet sauvignon, Zuid- Afrika
La Femme Elegante
Merlot, Zuid-Afrika
Zorgvliet Silvermijn Argentum
Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec, Cabernet Franc en Petit Verdot, Zuid-Afrika
Dona Paula Estate
Malbec, Argentinie
Cava
Jaume Serra Cava Brut 75 cl
Jaume Serra Cava Brut 20cl
PORT, SHERRY & VERMOUTH
Senhora do Convento Tawny 4,00
Port Dry Shite 4,00
Sherry Dry / Medium 3,95
Martini Red / White 3,95
DRANKEN DIVERS
Calvados
Armagnac
Courvoisier VSOP
Remy Martin VSOP
WHISKY
Johnnie Walker Red
Jack Daniel’s
Jameson Irish
Johnnie Walker Black
Talisker 10 year
LIKEUREN
Limoncello
Frangelico
Amaretto
Drambuie
Grand Marnier
Baileys
Tia Maria
Licor 43
Cointreau
Kahlua
Sambuca
BUITENLANDS
Campari
Malibu
Bacardi
Bacardi Razz
Bacardi Lemon
Tanqueray Gin
Absolut Wodka
JENEVERS / BINNENLANDS
Jonge Jenever
Oude Jenever
Bessenjenever
Jägermeister
Vieux
LEKKER BIJ DE BORREL
Bitterballen (8 stuks)
Vlammetjes (8 stuks)
Kaasstengels (8 stuks)
Bittergarnituur (12 stuks)
Westfries bittergarnituur
Kaas jong/oud, ossen- & leverworst, bitterballen, kaasstengels, vlammetjes, tatsuta’s, Zaanse mosterd en chilisaus
Aziatisch bittergarnituur 9,50
Mini kiploempia’s, tatsuta’s en butterfly-garnalen
Gemarineerde olijven 4,50
Oude Beemsterkaas 6,50
Ossenworst 7,00
Ambachtelijk boerenbrood 6,50
Tomaten tapenade kruidenboter en aioli
Charcuterie 11,50
Coppa di Parma, Serranoham, Spianata Romana, worst van de markt, crostini’s en tomatensalsa
Plankje ’t Hop (tot 21:00) 9,75
3 luxe crostini’s, hammetje en soepje van het seizoen
Nacho’s uit de oven 7,50
Verse tortilla’s met ui kaas guacamole en salsadip
Vuurwerkdiner
5-gangen: 42,50
AMUSE
Basilicum granite met komkommer espuma en balsamico parels
VOORGERECHTEN
Rouleau van zalm en kreeft, avocado crème, zoetzure komkommer en bulgur salade
of
Tataki van kogelbiefstuk met koriander-wasabi pesto, tsuyu dressing, wakame en frisée
of
Arabische parelcouscous salade met gebrande fles pompoen, pecannoten en granaatappel
SOEP
Knolselderij venkel soep met truffel en basilicum olie
HOOFDGERECHTEN
Lamsschenkel met een jus van pruimen en rozemarijn, pastinaakcrème en vergeten groenten
of
Hamachi tonijn filet, met antiboise van tomaat, kappertjes en olijf, spaghetti van gele courgette en wortel
of
Huisgemaakte cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en gegrilde paprika, salsa verde, roquette-venkelsalade
met 8 jaar oude balsamico di modena
DESSERT
Magnum van sinaasappel curd, pure chocolade, sneeuw van sinaasappel en koffie ijs
Aanvang 5 gangen diner 18.00 uur | Aanvang 3 gangen diner 19.00 uur
3 gangen diner bestaat uit soep, hoofd en dessert.
Reserveren: info@hethop.nl of 0229 21 60 66
Graag ontvangen wij uw menukeuze via de mail info@hethop.nl
Kerstdiner
3-gangen: 34,50
4-gangen: 38,50
AMUSE
Oliebol van knolselderij met sinaasappelsneeuw
VOORGERECHTEN
Rouleau van vitello tonnato met tonijntartaar en sesamdressing, kruidensla, ingelegde radijs en chips van lotuswortel
of
Terrine van zalm en gamba met kreeft, dragoncrème, zoetzure komkommer en gemarineerde venkel
of
Sushi van zwarte quinoa met pulled mushroom en avocado, oosterse mayonaise en krokant van sjalot
SOEP
Truffelsoep met gekonfijte eend
HOOFDGERECHTEN
Gegrilde grietfilet met fregola en bonenkruid boter, gesmoorde peultjes en zeebanaantjes
of
‘Beef Wellington’ met rode wijnsaus en spruitjes (Chateaubriand, paddenstoelen duxelles, bladerdeeg)
Het hoofdgerecht ‘Beef Wellington’ kan uitsluitend besteld worden per 2 personen en op reservering.
of
Gnocchi van ricotta en cresson met lichte Roquefort saus, gebakken cantharellen en een crunch van macadamia noten
PRE DESSERT
‘Eetbaar tuintje’
DESSERT
Duo van witte en rode stoofpeer met witte chocolade mousse en een bavarois van stoofpeer
Reserveren: info@hethop.nl of 0229 21 60 66
Reserveren vóór 10 december is gratis kerst aperitief!