Theatermenu

Theatermenu
September 2017

3-gangen à € 31,50
4-gangen à € 34,50


Voorgerechten:

Licht gebakken tonijn / sesam / sojagel / zoetzure venkel / huisgemaakte pittige kletskop

of

Duet van eend;
Huisgerookte eendenbout / gekonfijt pootje / gel van framboos / rucola / dadels / gegrild briochebrood
 

Soep:

Ambachtelijke mosterdsoep / gerookte vissoorten 

Hoofdgerechten:

Op de huid gebakken filet van dorade / drie bereidingen van tomaat (aardappelpuree, beuerre blanc en gekonfijte tomaat) / seizoensgroente

of

Gebakken parelhoen Suprême / fondantaardappel / seizoensgroente / kaantjes van chorizo / jus van steranijs


Nagerechten:

Drie verschillende schimmelkazen / vijgencompote / Kletzenbrood
 
of
 
Dessert du chef;
Selectie van huisgemaakte nagerechtjes uit onze dessertkaart
 

Indien bovenstaand menu niet of niet geheel aan uw wensen voldoet, dan zijn wij uiteraard bereid het gerecht aan uw wensen aan te passen