Onbeperkt culinair genieten

Onbeperkt culinair genieten
Graag stellen wij u voor aan het nieuwe concept van Grand Café Restaurant ’t Hop! Voor slechts €27,50 per persoon geniet u onbeperkt van culinaire voorafjes, voorgerechten, hoofdgerechten én desserts. Zo beleeft u op de mooiste locatie van West-Friesland een complete gastronomische invulling van uw avond!
 
Spelregels
Op onze uitgebreide menukaart maakt u voor €27,50 per persoon onbeperkt uw keuze uit gerechtjes bereid met dagverse en met zorg geselecteerde ingrediënten. U kunt uw favorieten per gang bestellen óf uw gehele diner in één keer doorgeven. De besteltijd per gerechtje bedraagt ongeveer twintig minuten. Onze keuken is geopend van 17.00 tot 22.00 uur.
 
Culinair
Onze verrassende kaart staat garant voor een complete gastronomische avond. Met zorg hebben wij vele culinaire voorafjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts voor u geselecteerd. Deze zijn niet alleen tongstrelend, maar ook een lust voor het oog! Wij presenteren alles namelijk op stijlvolle borden, trendy leistenen en in leuke kleine glaasjes en schaaltjes. De culinaire touch van ons nieuwe concept blijkt uiteraard ook uit de verse, duurzame en biologische producten waarmee wij de gerechtjes bereiden. Zo is Onbeperkt Culinair Genieten bij ’t Hop niet alleen lekker, maar ook eerlijk en puur!
 
Gastvrij
Het is niet alleen de smaak, maar ook de sfeer die ons nieuwe concept tot een ware belevenis maakt. Op onze unieke locatie gelegen aan de oever van het Hoornse Hop, geniet u zowel in de winter als in de zomer van prachtig uitzicht over het water. Bovendien ervaart u van binnenkomst tot vertrek onze hoge mate van gastvrijheid. Onze gastheren en –vrouwen leggen u met hun service, productkennis en wijnadvies graag in de watten!